Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Brak Starego trybu ELO HORROR

rataj123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gdzies to musze napisac bo oszaleje

Od kad nie ma juz starego trybu ELO zaczęło sie dziac pieklo w LOLU przynajmniej dla mnie

Bodajże dwa dni temu wszedlem na forum tutaj i wiekszosc osob wychwalalo nowy tryb ... ze tu winow wiecej maja mniej falmerow

A to co sie dzieje u mnie to koniec swiata

Hmmm...

Na poczatku zmiany bylem w Druzynie rengara dywizja 1 ... i tu sie zaczelo dziac zle przegrywalem wszystkie rankedy jak szlo ... mimo ze wydaje mi sie ze zasluguje na zloto dywizja 1

bo na tyle oceniam swoje umiejetnosci .... ale gram z takimi debilami ze to masakra i to nie wazne na jakiej lini gram ...

Gram supportem ( idzize mi to calkiem dobrze ,szczegolnie dobrze blitzcrankiem gram i zyra ) to albo mam "OP" ad carry co nie farmi bo wydaje mu sie ze kille wazniejsze

a jesli jest dobry to feedna kogos na innych liniach

Policzylem sobie

Z ostatnio zagranych 30 rankedow wygralem tylko 4 lub 5 wszystko przegrywam ... nawet win of the day wbic nie moge .... albo nigdy nie trafailem na afka na rankedzie

a teraz ????w co 3 rundzie afk lub duo top , x2 junglery i tak leci kabarecik

Ma ktos podobnie jak ja ? Mysle ze to nie jest spowodowane moja gra ... bo co z tego jak ja adc mam dobra farme , z 10 kili ... jak w enemy jest akali z mega feedem

a jak wiadomo zabic ja ciezko ... escape ma dobry i uciec jest to nie lada sztuka .... Poki co Dywizja IV ... byla ambicja na platyne ... teraz marzeniem jest awansowanie o dywzije wyzej.

Nigdy bym nie przypuszczal ze moze byc tak zle . Dodam ze wiekszosc graczy z ktorymi gram sa z POLSKI ;[ ten fakt mnie przeraza . W szczegolnosci jak widze ze sa premade i bota graja .

Ostatnio tak sytuacja na rankedzie oczywiscie premade bot from poland .. MIss fortune i tresh ... jak zawsze feedneli bo jak inczaej farma mala ... i MIiss pisze na chacie do swojego kumpla (tresha ) : Ej kurwa jak draven przerywa moje ulti ? i co to do chuja znaczy omw ? wyzywa mnie ? ( Wtedy zadalem sobie pytacie Co ja robie tu )

Ci myliscie mam mega nie fart ? czy poprostu musze spasc do brazu 5 dywizja ?

Akurat postanowilem wam zaprezentowac .. zdjecie z rankeda ktorego zakonczylem doslownie 10min temu

Wiem ze farme mialem slaba ... ale na bocie szybko zniczczyli wieze , i mi sie na mida w 3 przeniesli wiec bylo bardzo ciezko ;] ale jak zawsze wina sie nie spodziewalem hmm .. chyba z 6 defeat dzisia

@EDIT juz w V dywizji jestem ;] ide ostro ...

http://imageshack.us/photo/my-images/705/lolflo.png/

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest durne ja gram i mam 3 supportow ,wychodze -5 , jeszcze raz teraz 2x mid i jungle afk.. Potem gram mid eve feed 5.1 (zajebiste ganki junglera)normal team ale focus na garena z 4.5khp .. Nastepny tez norma ale jungla afk a moj supp alirtar 4.0 .0 , a ja 0.3.4 bo najpierw inicjuje walke a potem jak atakuje to on spierdala z fvll hp ,nie mowiac ze pierdolil sie ze farme mu twitchem ksuje.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Mistrz sartondemus z amerykanskiej chinii powiada ci, dlaczego ciagle spadasz. Jestes do dupy, Nic nie potrafisz I jestes wrzodem na dupoe w teamie. Przegrywasz-twoj problem. Ja jakos nie mam takich problemow, staty ok. 1 za 1

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

ja mam dokładnie to samo ale jestem jeszcze lepszy od kiedy to weszlo zagralem 7rankedów wszystkie przegralem 1 przyznam sie z mojej winy wyszedl poprostu bo 3x mid 1top 1 bot niechcialem grac... i spadlem o 1 dywizje w dół poprostu to jest jakies jebane elohell same trole itp.

Opublikowano

Mam to samo byłem w 1 dywizji złota już jestem w 3 , z tego co zauważyłem o wiele więcej afków jest to trzeba przyznać ,2 sprawa ogrom trolli nie wiem co się stało , jak było elo grałem na 1700 elo i troll raz na 20 gier a teraz prawie w każdej jak nie troll to afk .

V2FzdGVWaW5zX19fZXVuZV9fXzU3N19fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Bardzo dobrze cie rozumiem, przed chwilą grałem rankeda i oczywiście jak zawsze bo jakby inaczej pro team, rengar bije reda i nie używa potów w wyniku czego zginął i oczywiście obraza, że nie dostał hard pulla i wyszedł. Druga sprawda Fizz na TF przegrywał nie wiadomo jak i na koniec gry 4/11... Na topie Garen kontra Teemo i oczywiście przegrywa topa i wychodzi z meczu i 3 vs 5 a właściwie 2 vs 5 bo Fizz nic nie robi. A żeby było jeszcze lepiej w lobby Garen oczywiście nie chciał oddać im topa bo przecież on ma first picka i on jest dobrym solo toperem... Kolejny noob, któremu się tylko wydaje, że jest dobry, jak ja takiego czegoś nie nawidzę... Bot lane oczywiście wygrany ale co z tego jak reszta przegrana plus 2 leavery i gdzieś tam w 17 minucie rozwalili nexus... GG Easy. To jest żenada, dla takich ludzi za takie coś powinna być kara, że noobstwo może grać tylko na botach zawsze ze 100 hp, bez możliwości jej regeneracji oraz bez możliwości kupienia itemów może takie coś nauczyło by ich pokory...

E6c9g1v.gif

Opublikowano

ale wy hejtujecie, gra jak gra mi tam się dobrze gra jeżeli przegrywacie to zadajcie sobie pytanie czy to nie przypadkiem przez was. Ja czasami wole grac 4v5 jezeli ten 5 z mojej drozyny mialby feedować,.. kazda gre da sie wygrac jezeli sie umie grac co poradze ze jest meta na miderów, wszyscy wchodzą i piszą "i go mid or afk" to juz wiem ze polak i co z tego niech on sobie idzie na mida a ja pojde na topa i i tak wycarruje gre... kazda postac da rade nawet support wystarczy umiec grac,

Dałeś screena na którym grasz midem, no spoko masz farme, ale jezeli wygrywasz linie to gankujesz tam gdzie Cię potrzebują a nie siedzisz i farmisz bo nie na tym polega gra na srebrze w 1 dywizjii...

Nie ogarniam was ludzie wgl. po co wam temat do użalania się ? chcecie wyrzucić to z siebie ? podnieść sobie Ego ? Największym problemem w waszym życiu są przegrane rankedy ? współczucie dla narodu polskiego sięga zenitu, za jakieś 20 lat nie będziecie mieli nic ;)) a może a domu was nie kochają i chcecie sie poużalać ? tak serio to bez sensu .

@Topic: Pech albo spisek, obstawiam to 2gie, I pamiętajcie to wszystko wina sami wiecie kogo

Dziękuję za uwagę dobranoc.

16k7y4p.png

Opublikowano

ale wy hejtujecie, gra jak gra mi tam się dobrze gra jeżeli przegrywacie to zadajcie sobie pytanie czy to nie przypadkiem przez was. Ja czasami wole grac 4v5 jezeli ten 5 z mojej drozyny mialby feedować,.. kazda gre da sie wygrac jezeli sie umie grac co poradze ze jest meta na miderów, wszyscy wchodzą i piszą "i go mid or afk" to juz wiem ze polak i co z tego niech on sobie idzie na mida a ja pojde na topa i i tak wycarruje gre... kazda postac da rade nawet support wystarczy umiec grac,

Dałeś screena na którym grasz midem, no spoko masz farme, ale jezeli wygrywasz linie to gankujesz tam gdzie Cię potrzebują a nie siedzisz i farmisz bo nie na tym polega gra na srebrze w 1 dywizjii...

Nie ogarniam was ludzie wgl. po co wam temat do użalania się ? chcecie wyrzucić to z siebie ? podnieść sobie Ego ? Największym problemem w waszym życiu są przegrane rankedy ? współczucie dla narodu polskiego sięga zenitu, za jakieś 20 lat nie będziecie mieli nic ;)) a może a domu was nie kochają i chcecie sie poużalać ? tak serio to bez sensu .

@Topic: Pech albo spisek, obstawiam to 2gie, I pamiętajcie to wszystko wina sami wiecie kogo

Jakim cudem ta gra może być przezemnie, skoro razem z kolegą wygrywamy bota tylko mam taki zresztą jak zawsze pro team, że wszystko przegrywa z dużym feedem enemy plus to, że mam 2 leaverów? To jaka tu moja wina? Takie pisanie, ,,A może to ty jesteś tym noob teamem'' jest kompletnie nie na miejscu... Poza tym ja wiem na co mnie stać i wiem, że gdybym miał normalnych ludzi to spokojnie mogę wycarrować gry. Tym bardziej,że na normalach normalnie carruje gry z dużym feedem a na rankedzie nie mogę, po prostu nie mogę bo zawsze się pchają wszędzie, nikt nie chce mnie słuchać no, noobstwo i te op afki/leaverzy... Na normalach jest o wiele większy poziom niż na tych rankedach... Jednym słowem EloHell :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Nie da się wygrać każdej gry jeśli się umie grać, bo jest takie cos jak elo gate, gdzie ludzie nakurwiają lepiej niż mody warnami na tym forum za używanie "złego" słownicta i innych pierdół, przez co ty nawet jak będziesz prbówał zdobyć dobrą farmę, to i tak twój przeciwnik będzie miał farmę rózniącą się max o 10, bo lecicie ku max'a, a oboje gracie tak dobrze, że nie dajecie się nawet harrasować ...

dat game ...

2. Wina tutaj będzie po stronie enemy, nie samych graczy, zakładając, ze oni robili swoją rolę w b. dobrym poziomie, to jeżeli jungler zjebie, to następne rolę mogą iść po kolei się walić .

Opublikowano

4 przegrane pod rzad rankedy :) Tarick rambo Graver Rambo 2 solo na 5 i takie tam ja na koncy mapy a oni w 3 tf zaczynaja i padaja i pozniej placz czemu ja nie bije .... porazka poprostu.

Opublikowano

8/9 Wygranych rankedów z rzędy da się ? Da się ! Dostosowujesz się do teamu i piszesz tylko sensowne rzeczy bez flameu typu omg nob bot more fid grejws and ksin zao.

Opublikowano

8/9 Wygranych rankedów z rzędy da się ? Da się ! Dostosowujesz się do teamu i piszesz tylko sensowne rzeczy bez flameu typu omg nob bot more fid grejws and ksin zao.

Pewnie, że się da ale jak masz ogarów, którzy słuchają się... i nie wychodzą...

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Ja teraz mialem kolesia I go mid or afk wzielismy go ze zartuje ale mylilismy sie afk poszedl

Opublikowano

Mi się ostatnio zdarzyła taka sytuacja, że przeciwny team picknoł eza i na to nasz koleś co szedł na adc "HAHAHAHAHAHA ezreal hahaha I pick graves easy counter HAHAHAHAHAH". Graves tak skontrowal tego eza ze skonczyl z statami 1/10 i zaczol wyzywac jaki ten thresh jest op shit bo go lapal jak szmate.. takie cos sie zdarza co 2/3 gre.. albo darius jungle 2/10 xin co sie wbija w 4 a jest nas 2 lub jest on sam.. pantheon ulti na blue bo on potrzebuje a anivia ma sie jebac.

Opublikowano

to nie wina systemu tylko poziomu graczy, a i tak jak zasługujecie na wyższą dywizję / ligę to się tam dostaniecie, to że wyceniasz swoje umiejętności na gold 1 nie oznacza, że tam dojdziesz

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

to sa ludzie wiatru wbija 30lv na botach , a potem na ranki ida... Na rankedy to od 30 postaci.. Powinno byc. I po wbiciu 20lv zablokowane boty...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Ten nowy system NIC nie zmienia. Przeciwnicy nadal dobierani są po elo, które teraz jest po prostu ukryte.

Co do autora tematu - po prostu jesteś słaby.

Szkoda, że jestem na fonie i nie mogę powiększyć obrazka na imageshacku. Bo sprawdziłoby się Twojego lolkinga i zobaczyło czy serio przegrałeś 25 razy przez team.

btw: jeśli wszyscy przegrywacie, to kto wygrywa? Kolejny masoński spisek wyczuwam, pewnie tym soosobem chcą przejąć kontrolę nad światem.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Miło ze tak sie rozpisaliscie , zaraz wrzuce zdjecie z kolejnych rankedow ;] zobaczymy co sie bd dzialo ^^

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

Ja gram z kolegą duo i ciągle awans, tylko 1 porażka ;) jestem już na srebro II, jak dla mnie ten system jest lepszy ;).

Nie idzie ci ? nie graj proste ;)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Szczera smutna prawda, na 20 rankedów 2 winy? Rly? Ok, ja też popełniam błędy, ale chociaż nie afczę i nie "flejmię" każdego na około. Good bye elo hell, welcome league hell.

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

A mi się gra tylko lepiej. Mf na rankedach 8/1. Ulti miażdży tf. Staraj się naprowadzić drużynę. Samemu da się bez problemu wygrać. Jesteście sfeedowani na bocie? Idźcie zabijać inne lane po koleji, push, dragony, a potem team ogarnie że możecie to wygrać.

Opublikowano

"noob teamy" "nie da sie wykarować"

wota na 1 item na ahri - l2p

http://scr.hu/9f6/ehp95

zajebisty support, który nie przydaje się dla teamu

Są jeszcze inne przykłady, ale mi się nie chce wymieniać.

Patrzyłem wszystkie twoje mecze na lolkingu i to wcale nie przez noobów, wszyscy, którzy grali nie mieli jakichś słabych stat, a ty za to jakieś buildy chujowe składasz, tym taricem pod ap to na midzie byłeś, że tyle farmy zebrałeś ?

Mi się podoba ten nowy system, częsciej mam normalny team i jeśli przegram to wiem, że graliśmy gorzej, a enemy był po prostu lepszy i to nie powód żeby płakać i robić tematy na mpc, a było już bardzo dużo takich jak ten...

Nauczcie się w końcu grać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...